“Asta-i Romania”, pe primul loc in preferintele telespectatorilor!

Autor: Bogdan Mihai

Kanal D a fost lider de audienta, cu editia de duminica a emisiunii “Asta-i Romania”, atat la nivelul intregii tari, cat si la nivelul populatiei de la orase.

Conform datelor furnizate de Kantar Media Romania, emisiunea prezentata de Mihai Ghita a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania.

In intervalul de difuzare, 17:30 – 19:00, subiectele prezentate in “Asta-i Romania” au fost urmarite cu sufletul la gura, in fiecare minut al difuzarii, de peste un milion (1.010.000) de telespectatori din intreaga tara.

Duminica, 24 februarie, in intervalul orar mentionat mai sus, Kanal D a inregistrat 5,7% rating si 12,6% cota de piata, pe targetul All Urban, si 4,5% rating si 10,9% cota de piata, pe targetul National.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Minutul de maxima audienta, atins la 18:31, in momentul in care Francesco Thiela, italianul pagubit de romanca, i-a transmis un mesaj video presupusei foste iubite, a adunat in fata micilor ecrane 1.331.000

de fani.

 

Taguri: