„Asta-i Romania!”, prima optiune de telespectatorilor! Editia de duminica a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor

Autor: D.I.
Actualizat: 22 iun 2020, 13:13
video Foto(6)

  Ieri, in intervalul orar 14:30 – 16:00, Kanal D a inregistrat 3,1% rating si 11,3% cota de piata, pe targetul National, si 2,9% rating si 10,8% cota de piata, pe targetul All Urban.

Emisiunea de reportaje “Asta-i Romania”, prezentata de Mihai Ghita, a fost, duminica, 21 iunie, prima optiune a telespectatorilor, atat in randul populatiei din intreaga tara, cat si de la orase, pozitionand Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Povestea bucurestenilor care au dat viata de oras pe traiul de la sat, dar si impresionanta poveste de viata a afagnului care s-a refugiat in Romania, tara pe care o vede ca pe o a doua sa viata, au fost urmarite de sute de mii de romani din intreaga

tara.

Citeste si: Coronavirus România, 22 iunie. Așa arată cel mai recent bilanț!

Citeste si: Meteorologii au emis noi avertizari de ploi torentiale, vijelii si grindina! Iata care sunt zonele aflate sub Cod Portocaliu si care este intervalul de valabilitate al fenomenelor extreme!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ieri, in intervalul orar 14:30 – 16:00, Kanal D a inregistrat 3,1% rating si 11,3% cota de piata, pe targetul National, si 2,9% rating si 10,8% cota de piata, pe targetul All Urban.

​Editia de duminica „Asta-i Romania” a fost urmarita, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste o jumatate de milion (543.000) de telespectatori din intreaga tara. Minutul de maxima audienta, atins la 15:26, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 753.000

de fani ai emisiunii.

 

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.