Imparte zambete in lumea mortii! Iata povestea lui Rami Adahm, omul care de patru ani aduna jucarii din toata lumea si le ofera micutilor din satele si orasele afectate de razboi ale Siriei!

Autor: D.I.
Actualizat: 10 iul 2020, 14:17

Exista un loc in lume in care copii isi doresc sa moara ca sa ajunga in rai!

Aici teroarea inlocuieste mangaierea mamei, iar suierul mortii tine locul cantecului de leagan. Din cand in cand cineva isi risca libertatea si viata ca sa ajunga la ei si sa le imparta zambete.

Citeste si: Bucurestiul a devenit un mic Las Vegas pentru strainii cu bani! Turistii, in special israelieni, aflati in cautarea distractiei vin aici de la mii de kilometri distanta ca sa si incerce norocul la cazinouri si sa-si satisfaca viciul!

Citeste si: Este bloggerita, om de afaceri de succes si promotoarea unui stil de viata sanatos! Iata povestea de viata a Sorinei Fredholm, supranumita regina fitness-ului!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Citeste si: Tragedia Mihaelei, copila de 11 ani care a sfarsit in mainile agresorului olandez se poate repeta oricand! In Romania agresiunea cu un minor se pedepseste cu cativa ani de inchisoare, dar de cele mai multe ori indivizii scapa cu o pedeapsa cu suspendare

 

Taguri: