Intr-o viata in care raiul e doar o promisiune, un preot intreprinzator ne propune o varianta aici, pe Pamant! Cu voia Domnului si pasiunea omului, duminica avem dezlegare la dulce, la "Asta-i Romania", de la ora 22:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 10 ian 2020, 11:52
video Foto(4)

Citeste si: Si-au investit toti banii intr-o casa dintr-un ansamblu rezidential, iar acum traiesc mai rau ca la tara! Casa din vis a venit insa la pachet cu surprize de cosmar!

Citeste si: Frumusetea nu tine cont de cantar, important e sa te simti bine in pielea ta! Poti sa fii model de top chiar si cand ai o suta de kilograme!

Citeste si: Sunt tineri, frumosi si nascuti, aparent, sub o stea norocoasa! Vorbim despre noua generatie a pustilor de bani gata, fiii de politicieni, oameni de afaceri sau milionari, care contureaza astazi tabloul beizadelelor de vremuri noi!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.