Astazi ar fi implinit 46 de ani! Laura Stoica aniversata de catre fosti colegi si vedete. Asculta-i cele mai indragite melodii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:06

Se implinesc sapte ani de la moartea Laurei Stoica si mule vedete din mediul muzical au tinut sa ii aduca cantaretei un omagiu.

Laura Stoica ar fi implinit astazi 46 de ani, insa un accident cumplit i-a curmat viata atat ei, sotului si bebelusului pe care il purta in pantece.

"Astazi i-am fi spus La mulţi ani. Din pacate, de 7 ani incoace, putem doar sa ne bucuram pentru vocea si amintirile cu si despre ea", a scris Aurelian Temisan.

"Ar fi meritat sa intre in topurile internationale.

Sunt sigura ca ar fi ajuns departe, daca o tragedie cumplita n-ar fi luat-o de langa noi. In ziua in care Laura ar fi implinit 46 de ani se cuvine sa ne aducem aminte cu drag de ea si de toti cei carora le datoram culorile moderne ale muzicii romanesti...", a scris Andra.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”