Astazi, de la 17:30, la "In cautarea adevarului"! Un barbat aflat dupa gratii si o fetita de sase ani complica drumul spre fericire al unei femei aflate in pragul maritisului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 ian 2019, 10:19
video Foto(6)

Editia de debut “In cautarea adevarului” vine in fata telespectatorilor cu povestea a doi indragostiti, Elena si Ciprian, aflati pe punctul de a se casatori.

Visul oricarei femei este sa se marite si sa se aseze la casa ei, cu alesul inimii si, daca se poate, sa aiba totul la picioare. Doar ca uneori, viata este extrem de complicata, iar indoiala si  minciunile fac ca tot ceea ce este bun sa para de prisos. 

 

 

Elena si Ciprian s-au cunoscut in urma cu cinci ani si de atunci ei traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Inevitabil, cererea in casatorie a venit din partea lui Ciprian, chiar la un an de cand s-au cunoscut, barbatul fiind convins ca Elena este femeia vietii lui. 

 

 

Complicatiile apar atunci cand Elena, desi a acceptat sa devina sotia iubitului ei, amana nunta … si asta nu ar fi o mare problema, doar ca situatia este targiversata de mai bine de patru ani.

O fetita in varsta de sase anisori si un barbat aflat dupa gratii ingreuneaza drumul spre fericire al Elenei. 

 

 

Cine se face vinovat de situatia incalcita in care au ajuns cei doi iubiti si cum se vor spune adevarurile, aflati astazi, in prima editie “In cautarea adevarului”, emisiunea prezentata de Ernest, de la ora 17:30, la Kanal D.

Programul va putea fi urmarit zilnic, de luni pana vineri, de la 17:30.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.