Astazi, de la 20:00, marea premiera a noului sezon “Dragoste si ura”! Familia Gorecki trece prin momente de groaza!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 dec 2018, 09:42

Mult asteptatul serial turcesc “Dragoste si ura”, revine in casele telespectatorilor cu cel de-al treilea sezon.

Ali (Emrah Erdoğan) si Mavi (Burcu Kiratli), Cemal (Cuneyt Mete) si Safiye (Alayca Ozturk), sau Hasibe (Aysegul Unsal) si Birgul (Birgul Ulusoy), personaje indragite ale productiei, revin in casele romanilor cu fascinanta poveste a familiei Gorecki, redata intr-o maniera unica, de neegalat.  Iubirea dintre Ali si Mavi, protagonistii serialului, va fi din nou pusa la incercare, iar Cemal, fratele mai mare al lui Ali, va trece prin momente cumplite, pe care va incerca sa le depaseasca.

Hasibe, dusman declarat al lui Cemal, nu isi gaseste linistea pana cand barbatul nu isi va ispasi pedeapsa pentru uciderea lui Ahmet, fratele lui Mavi.   

 

 

In episodul din aceasta seara: 

Familia Gorecki trece prin momente de groaza. Cemal este impuscat iar Mavi, Ali, Ismet si Pembe sunt victimele unui accident grav.

Cemal este imobilizat in scaunul cu rotile dar Hasibe nu se lasa deloc impresionata de starea celui care se face vinovat de moartea fiului ei, Ahmet. Hasibe este hotarata sa-l pedepseasca pe Cemal pentru faptele sale, insa nu stie ca barbatul ascunde un mare secret.  

 

 

Birgul arunca bomba in familia Gorecki. Femeia afla motivul pentru care Hasibe il dusmaneste de moarte pe Cemal si merge la Fazil sai impartaseasca marele secret.

Tensiunea atinge cote dramatice cand, la reuniunea de familie, Cemal si Hasibe vor fi obligati sa infrunte adevarul.  

 

 

Ali si Mavi trec prin momente de cumpana dupa ce, in viata lor apare Yuksel Karahan, o frumoasa si ambitioasa femeie de afaceri. 

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.