Astazi, de la 23:15, incepe noul sezon “Ochii din umbra”

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 04 feb 2018, 12:14

Ernest: "Suntem pregatiti sa incepem o noua serie de aventuri"

Duminica 4 februarie, ora 23:15, Ernest revine cu un nou sezon “Ochii din umbra”, la Kanal D!

Telespectatorii vor putea urmari cazuri noi de infidelitate, manipulare sentimentala, vor vedea povesti ale unor oameni care, pentru a iesi in castig, sfideaza tot ce tine de morala, etica si sentimente.

Acest nou sezon le ofera fanilor emisiunii posibilitatea de a “intra” in culisele muncii de investigator, prin intermediul micului ecran, detectivii putand fi observati cum isi desfasoara activitatea in biroul de investigatie mobil, o duba echipata cu tehnologie de ultima generatie.

“Ochii din umbra vegheaza de 8 ani, timp in care am descoperit sute de cazuri de infidelitate. Acum suntem pregatiti sa incepem o noua serie de aventuri. In acest nou sezon veti afla ce inseamna cu adevarat munca detectivilor, veti vedea care sunt sistemele de supraveghere, aparatura si tehnologia folosite la urmarirea suspectilor”, a spus Ernest.

Primul episod “Ochii din umbra” debuteaza cu cazul doamnei Ionela, din Sinesti, Ialomita.

Femeia are doi copii, o fata si un baiat, ambii casatoriti.

Ionela isi banuieste pe nora de infidelitate, temeiul acestei acuzatii constand in faptul ca aceasta pleaca la munca doar seara, in conditiile in care tanara este cosmeticiana, munca pe care ar putea-o desfasura cu succes in timpul zilei.

Sunt oare intemeiate banuielile doamnei Ionela sau totul este doar o “conspiratie” impotriva nurorii ei?

Nu pierdeti duminica aceasta, de la ora 23:15, debutul unui nou sezon “Ochii din umbra”, prezentat de Ernest.