Astazi, de la ora 10:00, MAREA PREMIERA a emisiunii “Casa iubirii”! Ce spune Andreea Mantea, cu doar cateva ore inaintea difuzarii emisiunii de la Kanal D “Fiti cu ochii pe ei pentru ca va vor suprinde!”

Autor: Oana Picerea

MAREA PREMIERA a emisiunii “Casa iubirii”!

Doar cateva ore ne mai depart de marea premiera a emisiunii “Casa iubirii”, programata pentru ora 10:00, la Kanal D, momentul la care va incepe cel mai asteptat reality show al momentului.

Andreea Mantea are emotii uriase, cei 14 concurenti, 7 fete si 7 baieti, sunt gata de intalnirea cu telespectatorii, si sunt determinati sa porneasca in cea mai frumoasa calatorie din viata lor, cea a gasirii sufletului pereche.

“Ma incearca niste emotii teribile! Dar ce zic de mine, sa vedeti cum sunt concurentii, de abia asteapta sa paseasca in Casa iubirii, sa se cunoasca intre ei, sa isi gaseasca sufletul pereche.

Acesta este scopul lor pentru care se afla aici, in aceasta  Casa cu totul spectaculoasa. Fiti cu ochii pe ei pentru ca va vor suprinde! ”, spune Andreea Mantea.

Citeste si: Primele imagini cu concurenții din Casa Iubirii: "Vreți să le cunoașteți pe fete?" Marele reality-show de la Kanal D începe mâine de la ora 10:00

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

               Emisiunea “Casa iubirii” va putea fi urmarita de luni pana vineri de la 10:00 si 17:00, si sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00. Nu pierdeti  astazi, de la 10:00, premiera cel mai asteptat reality show al momentului  “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D!