Astazi, de la ora 17:00, in emisiunea “Bravo, ai stil!", o concurenta trece la un atac verbal "sangeros" la adresa Iuliei Albu! Nu rata un show de exceptie, numai la Kanal D!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 23:30

Emisiunea "Bravo, ai stil!" va asteapta astazi cu a doua editie, una cu adevarat spectaculoasa.

Astazi, de la ora 17:00, in a doua editie a emisiunii “Bravo, ai stil!”, Silvia, una dintre cele zece aspirante la titlul de “Cea mai stilata femeie din Romania”, este foc si para atunci cand se prezinta in fata juratilor show-ului. Enervata ca Iulia Albu ii atrage atentia ca poarta o tinuta "copiata”, tanara concurenta reactioneaza cu explicatii acordate pe un ton agresiv.


„Ma deranjeaza foarte tare cand tinutele unor persoane ca mine, care nu sunt in showbiz si au talent fata de altele care sunt pe tv si fac creatie, sunt comparate cu cele ale
marilor creatori de moda. O admir foarte tare pe Iulia Albu, insa mi se pare foarte urat ca o persoana careia i se confirma din mai multe parti talentul  sa se trezeasac sa imi spuna ”, spune concurenta pe un ton agresiv.


Hotarata sa iasa in evidenta, Silvia si-a ales o tinuta pentru o petrecere privata. Alegerea pieselor vestimentare nu a fost insa pe placul Iuliei Albu.


"Tinuta pe care o porti se vrea a fi un fals foarte nereusit dupa un podium Valentino de acum cateva sezoane. Ignoranta nu este o scuza. Esti o fata frumoasa, ti-ar sta bine cu o atitudine mai feminina, mai potrivita cu tinuta. Sa nu stai ca la piata cu mainile incrucisate si nici in sold. Daca ai fi facut o scoala in acest domeniu, ai fi inteles faptul ca documentarea este absolut esentiala", au curs acid parerile Iuliei Albu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Care a fost reactia concurentei veti putea afla astazi, de la ora 17:00, intr-o noua editie a emisiunii „Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.