Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Șevval nu mai are scăpare

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 sep 2024, 17:08

Nu pierdeți întâmplările dramatice, pline de emoție și suspans, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, Kanal D.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ” Totul pentru familia mea ”, fanii îndrăgitei producții vor fi purtați într-un carusel al emoțiilor odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

Citește și: Viața lui Orhan este pusă în pericol. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de miercuri, 4 septembrie, începând cu ora 20:00

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”

În timp ce Șengül și Fatma se confruntă cu un mare pericol, Orhan încearcă din răsputeri să își reunească familia. Cu gândul la Suzan, Yaman ezită să continue relația cu Süreyya, ceea ce o face pe cea din urmă să trăiască sentimente profunde de gelozie.

Oğulcan caută în continuare modalități de a cuceri inima lui Elif și de a deveni iubitul ei, iar Asiye caută un nou loc de muncă pentru a îi oferi tot ceea ce este necesar surioarei Emel dar și pentru a-l ajuta pe Ömer, care este singurul întreținător al familiei lor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Citește și: Omer se roagă de Sarp să își retragă plângerea împotriva lui Asye. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 3 septembrie, începând cu ora 20:00

În timp ce Ömer și Oğulcan sunt atrași într-o situație periculoasă la care nu se așteptau, o situația uluitoare se derulează între Suzan și Șevval, iar o persoană extrem de importantă pentru cea din urmă va fi martora întregului incident dramatic dintre cele două femei.

Nu ratați întâmplările dramatice, pline de emoție și suspans, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, Kanal D.