Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, Nebahat va avea parte de șocul vieții ei

Autor: Diana Tilă
video Foto(8)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”.

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, fanii produției își vor revedea eroii preferați aflați în situații dificile, dramatice, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Simay Barlas și Halit Özgür Sarı, protagoniștii din Inima rebelă! Puțini știu că cei doi au format un cuplu în viața reală

Nebahat va avea parte de șocul vieții ei 

Cuprins de remușcări, Akif vrea să-i mărturisească faptele rele săvârșite, lui Ömer, și recurge la ajutorul lui Tolga. Întâmplarea face însă ca, scrisoarea care îi este destinată lui Omer, și care dezvăluie adevărul despre moartea tatălui acestuia, să ajungă în mâinile altcuiva. Akif va avea parte de un șoc atunci când va afla de la Süreyya adevărul despre ”boala” sa, iar atunci bărbatul îi pregătește o pedeapsă drastică soției sale, care i-a ascuns adevărul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Gökhan continuă presiunile asupra Aylei și face tot posibilul pentru a o scoate din viața lui Berk și, în același timp, bărbatul vrea să distrugă relația fiului său cu Aybike, după ce tânăra a aflat că acesta este un șarlatan.

Citește și: Yiğit Koçak, actorul care dă viață personajului Ömer în serialul „Totul pentru familia mea”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată carismaticul tânăr în prezent

Ayten continuă să fie geloasă pe Șevval și Orhan, iar cel din urmă va lua o hotărâre surprinzătoare, în ceea ce o privește pe fosta sa iubită.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat numai la Kanal D.