Astazi, de la ora 20:00, in pretul “Pretul fericirii”, Momente tensionate in familia Argun

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 30 mar 2023, 17:44

Noi intamplari pline de suspans se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Pretul fericirii”, la Kanal D.

Noi evenimente pline de suspans se vor derula în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Prețul fericirii”, la Kanal D. Noul sezon al îndrăgitei producții turcești poate fi urmărit de miercuri până sâmbătă.

Sahika trece la atac impotriva lui Ender

Sahika se teme de ce este mai rau, dupa intalnirea cu Halit. Femeia banuieste, in acelasi timp, ca Ender, vesnica ei rivala, este cea care il „asmute” e Halit impotriva ei.

Fara sa stea pe ganduri, Sahika trece la atac impotriva lui Ender si o acuza pe cea din urma ca se face vinovata de rapirea fiicei cele mari a lui Halit, Zehra.

Citește și: Yıldız din serialul Prețul fericirii, prima apariție în public, alături de logodnicul ei! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Eda Ece de alesul inimii sale, pe malul mării!

Yildiz experimenteaza noi sentimente. Frumoasa femeie este din nou indragostita, insa de un alt barbat, in vreme ce Halit spera la un nou viitor, impreuna cu fosta lui sotie. Yildiz nu stie cum sa reactioneze in fata fostului sot atunci cand acesta o intreaba daca il mai iubeste. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Yigit și Lila se decid să se recăsătorească, deși Halit încă crede că nu sunt potriviți unul pentru celălalt, dar decide să nu mai stea în calea fericirii lor, chiar dacă

e sigur că legătura dintre cei doi nu va dura.

Şahika îl anunță pe Halit că vrea să pună capăt dușmăniei dintre ei și că își dorește să lucreze împreună, pentru binele firmei. Acesta decide să îi dea o șansă deși nu are încredere în ea.

Asuman se duce la firmă și-i cere lui Ender să o sfătuiască pe Yildiz să stea departe de Kerim și să se împace cu Halit.

Ender îi zice că nu vrea să se implice și că Yildiz poate să decidă ce este mai bine pentru ea.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Pretul fericirii”, la Kanal D.

Citește și: Yigit și Lila se decid să se recăsătorească. Vezi online live episodul 76 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00