Astazi, de la ora 20:00, in primul episod din “Dragoste la prima vedere”: Umut intalneste marea dragoste

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

Pentru Umut (Gizem Karaca) nicio dimineata nu este lipsita de certuri, in familie.

Umut nu suporta gandul ca tatal sau vitreg, Zafer (Ali Erkazan), fiul acestuia, Musa (Burak Altay), si cele doua surori, nu fac altceva, cat este ziua de lunga, decat sa cheltuiasca salbanii castigati cu greu, de ea si mama sa, Zeliha (Nergis Corakci). Cu toate acestea, Umut incearca, fara stirea celorlalti membri ai familiei, sa aiba grija de fratele ei mai mic, Ali. Desi au trecut 15 ani de cand Umut a ramas fara tatal natural, aceasta ii simte lipsa din ce in ce mai mult.



Printr-o intamplare, Umut este cooptata intr-o prezentare de moda, iar acolo il va cunoaste pe cel care ii va schimba definitiv viata, pe Ozan (Sukru Ozyildiz).

Ozan, un tanar foarte chipes si bogat, se indragosteste instananeu de Umut. Tanarul cauta orice prilej sa o intalneasca pe cea care i-a furat inima, dar Umut ii respinge propunerile de intalnire, deoarece familia nu o lasa sa se intalneasca cu prietenii.
Ozan nu se da batut si cauta o solutie ca sa stea, zi de zi, in preajma lui Umut.

Zeliha, mama fetei, se accidenteaza la locul de munca, iar Ozan incearca, in secret, sa o ajute pe Umut in problemele pe care le intampina. Musa (Burak Altay) afla de la un amic ca Umut se intalneste cu un baiat si reactioneaza.

Ce solutii gaseste Ozan pentru a ramane alaturi de Umut si cum reactioneaza fratele vitreg al fetei, Musa, cand afla ca aceasta are un prieten, aflati astazi, de la ora 20:00, in serialul „Dragoste la prima
vedere”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.