Astazi, de la ora 20:00, in serialul "Tradarea": Cemile se razbuna pe Caroline

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 06 oct 2020, 02:15

Lucrurile o iau razna in familia Akarsu in momentul cand copiii afla despre existenta lui Caroline (Wilma Elles), amanta tatalui lor.

Acestia ii cer socoteala parintelui pentru ceea ce a facut, insa acesta, considerand ca nu are ce explicatii sa ofere familiei sale, reactioneaza violent fata de acestia.

Ajunsa in Istanbul, Caroline se intalneste cu Ali (Erkan Petekkaya) si ii cere acestuia sa divorteze, cat mai curand, de Cemile (Ayça Bingöl). Osman (Emir Berke Zincidi), fiul cel mic al familiei Akarsu, ii simte lipsa tatalui sau care, de la cearta avuta in familie, acesta a plecat de acasa.

Intr-o noapte, micutul Osman porneste, pe ascuns, in cautarea tatalui sau.

Cemile (Ayça Bingöl) isi implora sotul sa se intoarca acasa insa, cand lucrurile pareau sa revina la normal, apare Caroline.

Cum reactioneaza Cemile cand se intalneste fata in fata cu amanta sotului sau aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Tradarea”, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.