Astazi, de la ora 20:00, in “Tradarea”: Cemile, straina in propria casa

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Vazandu-si nepotii in strada din cauza iubitei fiului sau, Caroline (Wilma Elles) care s-a mutat cu nerusinare in casa acestora, bunica Hasefe (Meral Çetinkaya) trebuie sa gaseasca o solutie, un loc in care acestia sa doarma, chiar daca va fi numai pentru o singura noapte.

Datorita apropierii de Ahmet (Tolga Güleç), Berrin (Yıldız Çağrı Atiksoy) se afla intr-o mare incurcatura. Ziua de vizita va fi ziua hotararilor pentru Cemile (Ayça Bingöl). Sa-si vada mama chiar si printre gratii este pentru copii o bucurie fara margini. Privirea lui Osman (Emir Berke Zincidi) fixata pe Cemile este, in fapt, rezumatul tuturor intamplarilor.

De dragul copiilor, Cemile accepta sa divorteze de Ali insa, atunci cand ajunge acasa, aceasta are parte de o surpriza foarte neplacuta.

Prin ce momente de cosmar trece Cemile, atunci cand ajunge acasa, puteti afla astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “ Tradarea ”, numai La Kanal D!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.