Astazi de la ora 20:00, la Kanal D: Bogdan Mocanu si Jador, vedetele "Puterea dragostei", la "Roata Norocului"

Autor: B.M.

O noua editie “Roata Norocului” intra in casele romanilor, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Ana-Maria Barnoschi si Bursucu, gazdele emisiunii, plini de energie si gata sa imparta premiile “Roata Norocului”, au astazi invitati, doua dintre vedetele <Puterea Dragostei>, Bogdan Mocanu si Jador. Vedetele <Puterea dragostei> au venit sa invarta “Roata Norocului” in beneficiul unei familii nevoiase.

Cum Ana-Maria ne-a obisnuit cu ipostaze inedite, de a da startul show-ului la “Roata Norocului”, iata ca si in aceasta seara, ea apare intr-o  postura deosebita.

Dupa ce si-a deschis firma, Dispecerat Taxi, Ana-Maria isi promoveaza afacerea, chiar in platoul emisiunii, starnind amuzamentul celor prezenti.

“Hai cu taxi cimpanzeu, nu mai merge cu troleu! Prinde suta, daca vrei, de euro si de lei”  striga, cat o tine gura, Ana-Maria.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Distractie maxima, muzica, si nu in ultimul rand foarte multe premii, definesc editia de astazi “Roata Norocului”, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.