„Astăzi este ultima oară când mai dau bravo, ai stil, pe ținute pe care știu sigur că nu le-ați făcut”. Andreea, încolțită de jurați! Concurenta nu scapă de bănuielile că ar avea un stilist

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 apr 2023, 21:19

Andreea, încolțită de jurați! Concurenta nu scapă de bănuielile că ar avea un stilist

Sursa: Captură KANAL D2

Astăzi, în gala emisiunii „Bravo, ai stil!”, Andreea a fost încolțită, din nou, pe tema stiliștilor.

Astăzi, în gala emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Andreea a venit cu o ținută cel puțin deosebită, lucru care a făcut-o pe Raluca Bădulescu să se îndoiască de contribuția concurentei.

Andreea, bănuită că are stilist, din nou

După ce a defilat cu ținuta ei, Maurice Munteanu a fost curios de proveniența pieselor vestimentare.

„Aceste piese sunt ale unei prietene, fac parte din lucrarea ei de licență, a studiat UNArte. Sunt piese din lucrarea ei de licență. Suntem prietene, din același oraș”, a declarat Andreea.

„Ea știa că tu vei veni la Bravo, ai stil, și a zis uite, dragă, ia acest costumaș frumos de la mine, și ideea cu tricoul cu Van Gogh ți-a venit ție, ai zis să scoți costumașul din anonimat?”, a spus Maurice.

Citește și: Alina a reușit să-l enerveze pe Maurice imediat cum a intrat pe ușă! Juratul „Bravo, ai stil” a taxat-o usturător când i-a auzit povestea: „Ori îmi vii vitrină, ori stai la Călărași! Nici de Sibiu nu ești!”

„Tu practic n-ai vrut să porți costumul așa cum a fost propus de prietena ta, n-au vrut să propui doar salopeta și sacoul pentru ca să nu arate a look de podium”, a declarat Raluca Bădulescu.

„Da, doar că nu a fost propusă așa, pentru acest sacou era propus altceva, o fustă, ele fac parte din aceeași colecție, din lucrarea ei de licență, dar n-au fost propuse așa”, a explicat Andreea.

„Look-ul nu e rău, e un look fresh, îți vine bine. Puteai să mai faci ceva la perișor, că ai rămas așa de dinainte de Paști”, a continuat Maurice Munteanu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Bădulescu este sigură că Andreea este ajutată de un stilist

Alexandru Abagiu a vrut să se apropie de Andreea pentru a-i observa mai bine machiajul, deoarece i se părea că ceva nu este în regulă.

„N-am o problemă cu părul, deși și mie mi se pare că este fumat în contextul poveștii pe care ai făcut-o în gală. În schimb, am o problemă cu acest machiaj. Vizual, de aici, arată ca și cum ai ochii foarte roșii, ceva bizar”, a declarat Alex Abagiu.

Citește și: „Iubirea adevărată vine să te completeze, nu vine să faci tu sacrificii”. Alexandra Stan face dezvăluiri fără perdea despre trecutul amoros. Ce spune artista despre întemeierea unei familii

„Eu apreciez un lucru, Andreea. Faptul că săptămâna trecută ți-am spus că ai pedalat foarte mult în ținutele mass-market. Acum ai izbit în sectorul designer! În continuare sunt sigură că lucrezi cu cineva la styling, alegerea pantofilor sport cu pantalonii aceștia, felul în care ai combinat tricoul, sunt chestii de finețe, de styling pe care, îți spun sincer, nu le stăpâniți tu și încă cineva. Astăzi este ultima oară când mai dau bravo, ai stil, pe ținute pe care știu sigur că nu le-ați făcut. Bravo, ai stil!”, a spus Raluca Bădulescu, fiind sigură că Andreea este ajutată de un stilist. 

Una peste alta, Andreea a avut o ținută bună și a fost notată cu „Bravo, ai stil” de toți jurații.