„Astăzi ești cu Julia, mâine îi dai speranțe Catincăi”. Cosmin va fi pus la zid de Cristina după ce va oscila între trei concurente din „Casa iubirii”! Aflați ce se va întâmpla luni, 23 octombrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 oct 2023, 11:10

In ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Cosmin va fi pus la zis de Cristina pentru că oscilează între trei concurente.

In următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Cosmin va fi pus la zid de Cristina pentru comportamentul pe care îl are în competiție.

Cristina îl va acuza pe Cosmin că se joacă cu inimile concurentelor

Luni, se va deschide un subiect foarte controversat în „ Casa iubirii”, și anume relația dintre Cosmin și Julia.

„Ai observat că te-a blocat Julia?”, va întreba Mihaela.

Citește și: Surpriză neașteptată pentru Lorena din partea lui Laurențiu! Tânărul i-a adus un mare buchet de trandafiri după ce a „pedepsit-o” și nu i-a dat voie să intre în casa băieților

„Nu”, va spune, amuzat, Cosmin.

„L-ai blocat?”, va întreba, surprins, Radu.

„Oh my God (n.r.: Vai, Doamne)!”, va exclama, amuzată, Julia.

„Julia, Cosmin, voi doi cum sunteți după gală?”, va întreba Radu.

„Nu suntem, nu există un Julia și Cosmin, și nu suntem”, va răspunde Julia.

„Dacă aș fi zis Julia nu era bine, că oricum terminasem cu ea.

Dacă ziceam Catinca...”, va spune Cosmin, moment în care va fi întrerupt de Julia.

Citește și: Ce se întâmplă cu Kinga? Fosta concurentă a emisiunii ”Casa Iubirii” este de nerecunoscut: ”Mi-a spus că sunt o falsă”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ce ai terminat? Că oricum nici n-ai început, dar ai zis așa”, va exclama Julia.

„Dacă începi cu d-astea, Cristina, sincer nici nu mai vreau să vorbesc”, va spune Cosmin.

„Hai, scuză-mă”, va răspunde Cristina.

„Dacă nu sunt înțeles...”, va spune Cosmin, iar imediat după va fi întrerupt de Cristina, care nu va concepe cum vrea să fie înțeles în condițiile în care își schimbă preferințele la fete ca șosetele, zilnic.

„Păi cum vrei să fii înțeles dacă tu astăzi ești cu Julia, mâine îi dai speranțe Catincăi după care spui de Lorena, cum vrei să fii înțeles?”, va exclama Cristina.

Robert și Mihaela vor purta discuții intense

Tot mâine, Mihaela și Robert vor ieși în curte și vor purta discuții intense. Robert îi va aduce la cunoștință că, în ultimul timp, a greșit enorm de mult față de el.

„Eu nu mai repet, ai gafat-o cel mai rău. M-ai acuzat că am pe cineva afară, m-ai acuzat că am chemat o persoană la Casa iubirii, n-am chemat-o”, va spune Robert.

„Robert, Mihaela, despre ce ați vorbit voi în grădină?”, va întreba Andreea Mantea.

Care a fost subiectul discuției veți afla mâine, 23 octombrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, doar la Kanal D!