Astazi in "Bravo, ai stil! Celebrities": Andreea Tonciu, afront direct adus Alexandrei Ungureanu: "Mi se pare strigator la cer sa castigi tu Finala"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 19 iul 2022, 08:25
Andreea Tonciu nu concepe ca Alexandra Ungureanu sa castige Marea Finala
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Tonciu continua seria atacurilor la adresa Alexandrei Ungureanu, insa nici Cristina Siscanu nu se lasa si ii inteapa pe jurati.

Andreea Tonciu nu concepe ca Alexandra Ungureanu sa castige Marea Finala

Citeste si: Declaratii in exclusivitate ale Deei Codrea despre Marea Finala! Cum arata tinuta ei si cine va fi langa ea

Pe ultima suta de metri, se incing spiritele la "Bravo, ai stil! Celebrities." Andreea Tonciu nu poate digera faptul ca Alexandra Ungureanu continua sa fie apreciata stilistic de catre jurati si nu intelege cum, avand atat de putini urmaritori pe Instagram, reuseste sa fie atat de populara si chiar ii spune lui Theo

Rose ca acest lucru este cu totul un mister.

Pe de alta parte, Cristina Siscanu, ajunsa in fata juratilor, nu ezita sa ii intepe, dar Raluca Badulescu o avertizeaza sa inceteze pentru ca ii va dezlantui. Nici Theo Rose nu scapa fara lacrimi in aceast penultima editie "Bravo, ai stil! Celebrities."

Marea Finala "Bravo, ai Stil! Celebrities", sambata de la ora 20:00

Citeste si: Exclusiv! Declaratia Ralucai Badulescu despre cele sase finaliste "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sambata de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari un show de anvergura marca Kanal D unde cele sase concurente ramase in competitie vor lupta pentru premiul cel mare si pentru titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania." 

“Bravo, ai stil! Celebrities!”, sezonul care a reunit în rândul concurentelor cele mai cunoscute și admirate nume din showbiz-ul autohton, ajunge la final sâmbătă, 19 decembrie.

“Mă încearcă emoții uriașe! Cei din față micilor ecrane sunteți mai implicați, știu că deja sunteți cu mâna pe telefon, știu că deja trimiteți SMS-uri pentru a va susține favorita!”,  spune

Ilinca Vandici în prima ediție a acestei săptămâni “Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte de a le invita în platou pe cele șase semifinaliste ale acestui sezon fabulos.