ASTAZI in GALA Bravo, ai stil! 2021: Moment incendiar intre Tibi Clenci si Otniela: "Aoleuuuuu..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 aug 2022, 06:10
Ce se intampla in cea de-a doua Gala Bravo, ai stil! 2021

Otniela si juratul Tibi Clenci au avut unul dintre cele mai sexy momente de la Bravo, ai stil! 2021.

Cei doi, jurat si concurenta au realizat cateva miscari care au luat prin surprindere atat juratii cat si pe restul concurentelor. Gala Woodstock din aceasta seara de la ora 22:00 rezerva publicului numeroase surprize, iar concurentele se dezlantuie pe podiumul Bravo, ai stil! 2021.

Citeste si: Viviana Sposub, ADEVARUL despre Ruxi si fostul ei iubit. A dezvaluit totul fara perdea: "Nu am venit aici sa imi discut viata privata" Ce s-a intamplat intre cei trei?

Bravo, ai stil! 2021. Otniela Sandu si Tibi Clenci, moment de senzatie in platou

In Gala de astazi, concurentele vor avea de infruntat o noua provocare stilistica din partea juratilor – in premiera, o tematica care le va provoca total pe cele 9 concurente – Woodstock, un simbol al culturii hippie, un fenomen care a creat o adevarata isterie la finalul anilor ‘60.

In platoul emisunii si-a facut aparitia un hippie van, o adevarata bijuterie pe 4 roti, motiv pentru care Ilinca Vandici si Raluca Badulescu si-au dorit sa aiba un moment hippie, la Woodstock; insa cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, Ilinca Vandici a avut parte de o surpriza. Portiera autoturismului refuza sa se deschida.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Juratul Bravo, ai stil! 2021, Tibi Clenci, aplaudat la scena deschisa. Ce dezvaluire a facut in legatura cu fiul lui. Putini barbati ar face asta pentru o femeie. Anda Adam, cu ochii in lacrimi

Bravo, ai stil! 2021. Gala Woodstock rezerva multe surprize concurentelor si publicului

M-am blocat aici! Nu glumesc!”,  a strigat Ilinca Vandici, moment in care Raluca Badulescu i-a sarit in ajutor si a salvat situatia.

In pasi de dans, au incheiat amandoua momentul aplaudat la scena deschisa.

Intreg momentul, dar si evolutia concurentelor in Gala din aceasta seara Bravo, ai stil! Celebrities le veti putea urmari de la 22:00, la Kanal D, intr-o noua editie fabulousa a show-ului fenomen.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.