Astăzi, în “Preţul fericirii”: Final neașteptat pentru Yîldîz, Ender și Cagatay, în ultimul episod al acestui sezon din ”Prețul fericirii”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 oct 2023, 08:00

De săptămâna viitoare, serialul “Secrete de familie” va putea fi urmărit în fiecare vineri și sâmbătă, de la 20:00, la Kanal D.

În această seară, de la ora 20:00, în ultimul episod al acestui sezon al serialului “ Prețul fericirii ”, la Kanal D, fanii îndrăgitei producții vor putea fi martori unor evenimente marcante ce se vor derula în viețile personajelor preferate. Situația dificilă pe care a trebuit să o rezolve Cagatay, atunci când dușmanul sau în afaceri, Dogan Yîldîrîm, este la un pas să îl distrugă, are un  final neașteptat.

Temutul om de afaceri nu se lasă mai prejos și ia o decizie teribilă în ceea ce-l privește pe Cagatay.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D, tată și fiică în conflict deschis

Final neașteptat pentru Yîldîz, Ender și Cagatay, în ultimul episod al acestui sezon din ”Prețul fericirii”

Ender profită de ocazie și, cum partenerul sau de afaceri, Dogan, a fost discreditat în public, această schimbă tabăra și trece de partea celui care a triumfat, Cagatay. Mai mult, Ekîn, ginerele lui Dogan, este și el de partea lui Cagatay, iar socrul acestuia consideră că tânărul uneltește împotriva lui.

Citește și: Dogan își face planuri de răzbunare împotriva lui Ekin. Vezi online live episodul 140 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anumite indicii, depistate de-a lungul timpului, o fac pe Kumru să devină suspicioasă în privința comportamentului soțului sau. Frumoasa femeie decide să își spioneze soțul, iar ceea ce va afla despre acesta o va șoca.

În familia Yîldîrîm intervine gelozia, atunci când o fosta iubită a lui Dogan reapare în viață acestuia. Aflați într-o scurtă vacanță, Yîldîz decide să se întoarcă în Istanbul, la fiul său, însă o tragedie este gata să se petreacă.

Când Dogan află că soția să este alături de Cagatay, lucrurile capătă o întorsătură dramatică.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, ultimul episod al acestui sezon din serialul “Prețul fericirii”, difuzat numai la Kanal D. Începând de săptămâna viitoare, serialul “Secrete de familie” va putea fi urmărit în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, doar la Kanal D.  

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.