Astăzi, in primul episod al serialului “Sisi”, de la ora 22:00, la Kanal D2. O situaţie primejdioasa îi aduce împreună pe Elisabeta de Bavaria si pe Franz Joseph I al Austriei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 apr 2023, 17:44

În această seară, de la ora 22:00, urmăriți premiera serialului ”Sisi”, la Kanal D2.

“Sisi”, serialul care va avea premiera astăzi, începând cu ora 22.00, la Kanal D2, prezintă telespectatorilor una dintre cele mai frumoase povești de de dragoste din toate timpurile, cea dintre Elisabeta, împărăteasa Austriei, și Franz Joseph I al Austriei.

Citește și: Kanal D2 s-a poziţionat direct pe locul 5 în topul televiziunilor, înca de la prima emisie

În această seară o vom cunoaște pe Sisi, interpretată magistral de tânăra actriță Dominique Devenport, o adolescentă exuberantă. In primul episode, este ducesă- Elisabeta de Bavaria. Sora lui Sisi, Nene (interpretată de Pauline Rénevier), urmează să se căsătorească cu împăratul Franz Joseph I al Austriei (interpretat de Jannik Schümann), iar Sisi este reticentă în a călători la Bad Ischl pentru logodnă, însă merge la eveniment de dragul surorii ei.

Acolo, în timpul unei urmăriri în galopul cailor, Sisi și Franz se trezesc prinși împreună într-o ambuscadă primejdioasă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce vor face cei doi tineri și cum vor ieși din situația primejdioasă în care se află, aflaţi în aceasta seară, începând de la ora 22.00, la Kanal D2. Serialul va putea fi urmarit in fiecare joi, de la ora 22:00, la Kanal D2.

Citește și: “SISI” va cuceri inimile telespectatorilor, la Kanal D2, din această seară de la 22:00

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.