Astazi, in serialul “Tradarea”: Ali pierde respectul mamei sale

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:58

Cemile (Ayça Bingöl) ramane socata cand vede ca sotul a adus-o pe Caroline in camin si ii cere acestuia sa paraseasca imediat casa.

Bunica Hasefe (Meral Çetinkaya), mama lui Ali, care mereu ii gasea scuze fiului sau pentru comportamentul nepotrivit fata de familie, este mai indarjita ca oricand sa isi sustina nora si nepotii, pana la capat in demersul divortului.

Odata ajunsa acasa, batrana are parte de o surpriza foarte neplacuta din partea fiului sau. Hasefe ii cere socoteala lui Caroline (Wilma Elles) pentru nefericirea pe care i-a provocat-o, cu buna stiinta, lui Cemile.



Cum reactioneaza bunica Hasefe cand afla de logodna lui Ali cu Caroline, ce hotarare va lua aceasta si de ce nu apare Ali (Erkan Petekkaya) la pronuntarea divortului de sotie puteti afla astazi, 1 septembrie, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “ Tradarea ”, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.