Astazi in Survivor Romania 2021: Zannidache, scos din sarite de doua mari vedete! Incepe jocul pentru provizii. Cine va castiga?

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 09:15
O noua lupta incepe intre Faimosi si Razboinici pentru provizii
Sursa: Captură KANAL D

Urmareste astazi de la ora 22:00 un nou episod din Survivor Romania si vezi o noua lupta intre Faimosi si Razboinici, de data aceasta pentru provizii! Nu lipsesc tensiunile din ambele tabere, asa ca fii cu ochii pe cele doua echipe!

Se ascute lupta la Survivor Romania 2021! De aceasta data miza competitiei sunt proviziile. Cine va reusi sa le castige? Atat in tabara Faimosilor cat si in cea a Razboinicilor sunt discutii aprinse, insa in echipa Faimosilor au aparut si primele tensiuni destul de evidente. Zannidache, Jador si Culita sunt de parere ca cele mai multe fete din echipa sunt slabe.

Faimosii si Razboinicii incep lupta pentru provizii

Citeste si: Ce fac mama Geta si Iancu Sterp in timp ce Culita e plecat la Survivor Romania! Ce mesaj i-a transmis femeia fiului ei cel mare

Daca Faimosul Culita a incercat totusi sa aplaneze lucrurile si sa le ajute pe fete cu antrenamente menite sa le ajute pe trasee, Jador sustine cu vehementa ca ele sunt cele care trag echipa in jos.

Mai mult, Zannidache chiar a si dat nume, respectiv Amna si Alexandra Stan. Faimosul e de parere ca cele doua vedete sunt cele mai slabe si ar trebui sa paraseasca competitia.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Zannidache, atac dur la Amna si Alexandra Stan

Citeste si: Amna a cedat si a izbucnit in lacrimi. Ce a patit cantareata de la Survivor Romania 2021

"Alexandra Stan nici nu a terminat traseul. Adică, la Alexandra Stan nu mai am nicio pretenţie. Nu pentru că este femeie, se vede după ea că e ţinută aşa(...) nu ştie nimic. Eu trebuie să îi zic Amnei de vreo 4 ori, aia e stânga nu e dreapta."

Tensiunea si dorul de copil isi spun cuvantul in cazul Amnei care a izbucnit in lacrimi dupa nici doua zile de cand se afla in competitie.

Cantareata se simte coplesita de faptul ca nu stie nimic de David, baietelul ei in varsta de aproape sapte ani. Vedeta spune ca niciodata nu au stat nedespartiti atat de mult timp.

Cum s-au descurcat Faimosii si daca au reusit sa isi puna la punct o strategie buna sa castige miza din aceasta seara, vedeti de la ora 22:00 la Survivor Romania, la Kanal D!