Astazi, in “Tablou de familie”, Azra se confruntă cu cel mai mare coșmar al ei

Autor: Lavinia Medrea

În aceasta seara, la 20:00, intr-un nou episod al serialului “Tablou de familie”, scandalul „Camera secretă” lovește familia Günay ca o bombă, zguduind profund pe toată lumea. Azra începe să cerceteze secretele soțului ei.

De asemenea, clienta sa, doamna Süreyya, se implică neașteptat în acest proces.

Azra se confruntă cu cel mai mare coșmar al ei

Citește și: Cele trei surori sunt șocate de apariția tatălui lor pe care îl credeau mort. Vizionează episodul 2 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Azra nu vrea să fie aproape de Yıldırım într-un moment atât de sensibil și vulnerabil, iar confruntările dintre ei devin inevitabile.

Sergen, afectat de ceea ce s-a întâmplat și temându-se că o va pierde pe Azra, îl vede pe Yıldırım drept cea mai mare amenințare și acționează împotriva lui. În același timp, o ofertă făcută de Ural o lasă pe Sanem într-o mare dilemă. În timp ce un alt secret ascuns de Çolpan iese la iveală, o mărturisire din partea lui Faruk schimbă radical relația dintre ei. La finalul unei aventuri în care cele trei surori încearcă să se îndepărteze de problemele lor, Azra se confruntă cu cel mai mare coșmar al ei...

Citește și: In aceasta seara, in serialul “Tablou de familie”, trei surori, fata in fata cu un trecut dureros