Astazi incepe noul sezon „Ochii din umbra”! Adevaruri scandaloase sunt scoase la lumina!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

In prima editie a noului sezon „Ochii din umbra”, Ernest trebuie sa descurce firele unui caz foarte complicat.

O femeie ingrijorata de comportamentul sotului ei apeleaza la ajutorul detectivilor emisiunii. Cei doi sunt casatoriti de 9 ani si au impreuna un baietel, dar relatia dintre partenerii  de viata a inceput sa scartaie in urma cu jumatate de an.

Detectivii pornesc pe urmele suspectului, iar surprizele nu intarzie sa apara. Barbatul nu doar ca isi inseala sotia, dar o face chiar cu fiica prietenei ei. Punandu-si in pericol locul de munca, acesta ii ofera pustoaicei de 19 ani vacante costisitoare, haine si telefoane scumpe.



El primeste in schimb o aventura erotica, dusa la extrem. Tanara isi aduce cu ea si o prietena care sa indeplineasca cele mai fierbinti fantezii sexuale ale barbatului. Surprinsi pe plaja, barbatul infidel si cele doua pustoaice sunt obligati sa dea explicatii si sa infrunte o realitate greu de digerat.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 22:00,  debutul noului sezon „ Ochii din umbra ”! Ernest e mai hotarat ca niciodata sa scoata la lumina adevarurile incomode!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.