Astazi incepe noul sezon “Se striga darul”, de la ora 20:00, la Kanal D. Andreea Mantea trece in spatele camerei de filmat

Autor: B.M.
Actualizat: 20 mai 2017, 09:00

In editia “Se striga darul” din aceasta seara, ce deschide noul sezon al indragitei emisiuni, Andreea Mantea va trece si in spatele camerei de filmat.

Frumoasa prezentatoare tine mortis sa isi demonstreze abilitatile de cameraman. Indrumata de Bursucu, vedeta isi asaza camera de filmat pe umar si a da rec pentru a surprinde momentele importante, exact ca un adevarat operator profesionist.

“Am vrut ca toata echipa de filmare sa se simta bine atunci cand mergem la nunti, asa ca am luat hotararea de a filma la petrecere cateva minute, cat timp operatorii se relaxau.

Stiu sa filmez!”, a spus Andreea Mantea.

Cum s-a descurcat Andreea Mantea in spatele camerei de filmat veti putea urmari in aceasta seara, de la ora 20:00, in emisiunea “Se striga darul”, difuzata la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.