Astazi, Kanal D aniverseaza 11 ani de existenta! Christian Sabbagh: “Retraiesc cu mari emotii primele zile cand m-am alaturat echipei Kanal D”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mar 2018, 15:55

Christian Sabbagh, una dintre cele mai indragite vedete din Romania, sarbatoreste aniversarea celor 11 ani de existenta Kanal D, pe piata media din Romania.

Jurnalist, fost corespondent de razboi, om de televiziune de succes, realizator TV, Christian Sabbagh a intrat in familia Kanal D in urma cu 8 ani, in calitate de prezentator al principalului buletin al stirilor Kanal D, postura inedita pentru cel care, pana atunci, stapanea jurnalismul de  investigatii.  Figura iconica, Christian Sabbagh a devenit un etalon de profesionalism pentru milioane de romani, dar si pentru colegii de breasla, marturie stand numeroasele premii jurnalistice pe care vedeta si le-a adjudecat de-a lungul carierei sale.


Acum, la aniversarea celor 11 ani Kanal D, Christian Sabbagh rememoreaza momentele care i-au ramas in suflet.
“Sunt opt ani de cand fac parte din familia Kanal D si marturisesc ca imi este foarte greu sa vorbesc despre un moment aparte, pentru ca toate clipele petrecute aici, de-a lungul timpului, sunt unice, in felul lor. Imi amintesc cu drag si retraiesc cu mari emotii primele zile cand m-am alaturat echipei Kanal D.
Nu pot uita si sunt recunoscator pentru tot ceea ce m-a facut sa simt publicul roman, emotia cu care am fost primit de telespectatori, atunci cand prezentam Jurnalul de Stiri, in perioada Caravanei Stirilor Kanal D. Sunt momente unice care mi-au ramas pentru totdeauna in suflet. Si, asa cum am <debutat>, cu Caravana Stirilor Kanal D, proiect care s-a desfasurat <in strada>, alaturi de oameni, asa am si continuat, fiind aproape de oameni si de nevoile lor reale.
Inca de la inceput, nu ne-am rezumat doar la a prezenta stiri, ci am cautat sa venim cu solutii. De 11 ani, Kanal D este aproape de oameni si vom continua sa fim in slujba celor care ne privesc zi de zi, sa le ascultam doleantele, sa le sarim in ajutor. La multi ani Kanal D! La multi ani, Romania!”, a spus Christian Sabbagh.  
 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.