Astazi, la 16:30, se da startul „Bravo, ai stil! All Stars”!

Autor: Daniela Iliuta Editor Web: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 iul 2022, 14:05

In acest sezon, concurentele nu mai au voie sa apeleze la stilisti, telespectatorii isi vor putea vota favorita din competitie intrand pe microsite-ul emisiunii si accesand pagina concurentei respective!

Astazi, de la 16:30, incepe la Kanal D „Bravo, ai stil! All stars”, cea mai spectaculoasa si apreciata emisiune dedicata stilului si atitudinii, reunind cele mai interesante concurente ale sezoanelor precedente, inclusiv pe cele trei castigatoare: Iuliana, Marisa si Silvia.

Lupta se anunta foarte stransa, fetele vor face totul pentru a-si reconfirma pozitia, exigenta juratilor e direct proportionala cu asteptarile uriase ale acestora.
In acest nou sezon, toate cele 11 concurente vor fi nevoite sa demonstreze ca isi merita titlul de cele mai stilate: nu vor avea voie sa apeleze la ajutorul unui stilist, dar vor avea

la dispozitie suma de 3 000 de lei pe saptamana pentru a-si compune tinutele.

Telespectatorii vor avea in continuare un cuvant greu de spus in alegerea castigatoarei, acestia isi vor putea vota concurentele favorite accesand paginile dedicate ale acestora, pe microsite-ul „Bravo, ai stil!”.