Astazi, la Kanal D, la ora 20:00, premiera serialului “Dragoste infinita”!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 mar 2017, 11:27

Burak Ozcivit, cunoscut publicului din Romania din serialul “Suleyman Magnificul”, revine pe micile ecrane cu o noua poveste captivanta

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii serialelor turcesti. In aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D va debuta serialul “Dragoste infinita”, avandu-i in rolurile principale pe actorii deja binecunoscuti publicului din Romania. Burak Ozcivit este cunoscut din serialul fenomen “Suleyman Magnificul”, in rolul lui Bali Bey, iar Neslihan Atagül a interpretat-o pe Neriman din serialul “Un destin la rascruce”.

“Stiu ca romanii sunt fani ai serialelor turcesti si mai stiu ca serialul va fi difuzat si in Romania, lucru care nu poate decat sa ma bucure! Serialul aduce in prim plan dragostea, cea fara de
care totul ar fi cenusiu. Fiecare dintre noi a trait o mare dragoste, cu totii ne regasim in povestea personajelor principale”, a spus Burak Ozcivit.
“Chiar daca filmam la foc continuu, ore intregi, atmosfera este relaxanta, iar in putinele pauze de la filmari pe care le avem ne amuzam copios, dansam, mancam impreuna. Fac o echipa extraordinara cu Burak, Kemal, partenerul meu din serial si sper ca starea noastra de bine sa ajunga si la telespectatori.
Va invit sa urmariti o poveste despre dragoste care nu cunoaste margini”, a spus Neslihan Atagul.