Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, Situatie neplacuta pentru Hicran

Autor: Madalina Maftei
video Foto(8)

Intamplari pline de neprevazut se vor derula, astazi, de la ora 18:00, intr-un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Yeliz continua demersurile pentru a-l face pe Emre sa-si piarda increderea in Hicran. Profitand de faptul ca frumoasa bona a pregatit o actiune la care va participa Melek, Yeliz considera ca este momentul sa treaca la fapte. Logodnica lui Emre abia asteapta sa fie martora ”dezastrului” pe care il preconizeaza a se petrece.

Citește și: "Gomora", un serial eveniment, bazat pe fapte reale, are premiera astăzi, de la ora 22:00, la Kanal D2

Desi nu vrea sa recunoasca, Emre da semne ca s-a indragostit de Hicran si este in asentimentul acesteia cu tot ceea ce tine de buna crestere a fiicei lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Yeliz reuseste sa creeze o situatie neplacuta in care victima va deveni Melek, iar Emre, fara sa stea pe ganduri, va lua masuri drastice impotriva lui Hicran.

Nu ratati, astazi, de la ora 18:00, un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Citește și: Cine este Yagmur Çokgenç, actrița care o interpretează pe malefica Yeliz Altinsoy în serialul "Instinct de mamă”, de la Kanal D2