Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, Yeliz o ameninta pe Hicran

Autor: Diana Tilă
video Foto(11)

Momente tot mai tensionate se vor derula, in aceasta seara, de la ora 18:00, intr-un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Situatii emotionante care vor tine privitorul in suspans se vor derula astazi, de la ora 18:00, intr-un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Citește și: Cine este Yagmur Çokgenç, actrița care o interpretează pe malefica Yeliz Altinsoy în serialul "Instinct de mamă”, de la Kanal D2

Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, Yeliz o ameninta pe Hicran

Minunea la care au asistat cu totii, atunci cand Melek a inceput sa vorbeasca din nou, urmeaza a fi sarbatorita printr-o petrecere fastuoasa, la conacul familiei Aksoy. In centrul atentiei isi doreste, insa, sa se afle Yeliz.

Numai ca logodnica lui Emre urmeaza a avea parte de surprize care vor fi cel putin…neplacute.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emre se simte tot mai atras de naturaletea si dragostea de care da dovada Hicran pentru fetita lui, iar acest lucru este vazut cu ochi rai de Aliye si, mai ales de Yeliz. Logodnica lui Emre nu mai rezista si o ameninta pe Hicran.

Citește și: Program Kanal D2: Lista completă a emisiunilor și serialelor difuzate

Nu ratati, astazi, de la ora 18:00, un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D.

Citește și: Cine sunt cei mai populari actori din telenovele turcești. Iată serialele turcești pe care le poți vedea la Kanal D