Astăzi, la Kanal D2, de la ora 18:00, în serialul “Instinct de mama”, Emre, îndrăgostit de Hicran?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 apr 2023, 09:39

Nu pierdeți, astăzi, de la ora 18:00, un nou episod captivant din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D.

In aceasta seara, in serialul “Instinct de mama”, Yeliz este la limita răbdării atunci când toată atenția se îndreaptă asupra lui Hicran, tânăra fiind lăudată, în față invitaților, chiar de Emre.

Astăzi, la Kanal D2, de la ora 18:00, în serialul “Instinct de mama”, Emre, îndrăgostit de Hicran?

Acesta trăiește sentimente nexperimentate până atunci, ori de câte ori o întâlnește pe Hicran.

Yeliz se simte tot mai amenințată de prezența bonei în preajma logodnicului ei și ia măsuri. Trecută rapid în plan secund, Yeliz promite o răzbunare cruntă atât pentru Hicran cât și pentru micuța Melek.

Fără să stea pe gânduri, Yeliz începe ofensivă asupra lui Melek. Micuța, de teamă să nu o piardă și pe Hicran, în urmă amenințărilor venite din partea lui Yeliz, va surprinde invitații când va face o mărturisire.

Nu ratați, astăzi, de la ora 18:00, un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine este Yagmur Çokgenç, actrița care o interpretează pe malefica Yeliz Altinsoy în serialul "Instinct de mamă”, de la Kanal D2

Serialul “Instinct de mamă” aduce in atenția publicului o distribuție de excepție

Eroina serialului, Hicran, interpretată de Elçin Zehra İrem, este o tânără care încearcă să-şi refacă viaţa după pierderea copilului ei, chiar la naşterea acestuia. Deși i s-a spus că fiica ei a murit la venirea pe lume, tânăra mamă are convingerea că micuţa trăieşte.

Lupta neîncetată a eroinei serialului nostru, Hicran (interpretata de Elçin Zehra İrem) pentru a-si găsi copilul, intrigile țesute cu minuțiozitate în jurul său, dar și dragostea fără margini a acesteia pentru fiica sa, vor atrage empatia și dragostea privitorului.

Hicran nu a avut o copilărie fericită și după pierderea mamei, tatăl ei s-a recăsătorit cu Keriman (Iclal Karaduman), o femeie care este dispusă să facă orice pentru avantaje materiale. Keriman devenită mama vitregă, o persecută pe Hicran, îgnorând cu desăvârșire dorințele și idealurile tinerei.

Citește și: “Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2!

Emre (Berk Bakioglu), singurul moștenitor al unei familii bogate, în prezent un important om de afaceri. Rămas și el orfan din copilărie, chipeșul Emre a fost crescut de mătușa Nurten și unchiul Nazım, iar după moartea soției sale, Maral, Emre a devenit un bărbat strict, dur, manifestându-și afecțiunea doar față de fiica sa, Melek (Nisa Sofiya Aksongur). O întâmplare care putea avea un final tragic va face ca Hicran și Melek să se întâlnească, iar viețile lor să se împletească într-un mod neașteptat.