Astăzi, la Kanal D2, de la ora 18:00, în serialul Instinct de mama, Yeliz, refuz din partea lui Emre?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 apr 2023, 09:50
Foto(8)

Nu pierdeți, astăzi, de la ora 18:00, un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Întâmplări care vor emoționa privitorul se vor derula și în această seară, de la ora 18:00, într-un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Astăzi, de la ora 18:00, în serialul Instinct de mama, Yeliz, refuz din partea lui Emre

Anunțul legat de viitoarea nuntă cu Emre, pe care Yeliz l-a făcut la petrecerea organizată în cinstea micuței Melek, l-a surprins în mod neplăcut pe stăpânul conacului Aksoy.

Melek suferă în tăcere pentru ceea ce a fost nevoită să facă, în urmă amenințărilor celei care își dorește să-i devină mama vitregă, Yeliz.

Serap, prietenă lui Yeliz, nu ratează însă, nicio ocazie de a o tachina pe această, mai ales că tânăra a remarcat faptul că Emre caută să se eschiveze din față logodnicei sale, preferând naturalețea și blândețea manifestate de Hicran.

Citește și: “Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nici Emre și nici Hicran nu își imaginează drama prin care trece micuța Melek, ori de câte ori Yeliz îi este prin preajma.

Hicran în schimb, promite să dezlege <misterul> tristeții fetiței.

În mod neașteptat pentru Yeliz, Emre își va manifestă nemulțumirea în ceea ce privește deciziile luate în numele sau. Emre se dovedește a fi ferm în hotărârea să și, mai presus de orice, el vrea să-și protejeze fiica.

Nu ratați, astăzi, de la ora 18:00, un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Citește și: Cine este Yagmur Çokgenç, actrița care o interpretează pe malefica Yeliz Altinsoy în serialul "Instinct de mamă”, de la Kanal D2

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.