Astăzi, la Kanal D2, în serialul “Instinct de mama”, Melek și Hicran, o echipa imbatabilă

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 apr 2023, 09:53
Foto(6)

Momente pline de emoție se vor derula astăzi, de la ora 18:00, într-un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Astazi in serialul turcesc “Instinct de mama”, la Kanal D2: Pregătirile pentru petrecerea lui Melek sunt în toi și foarte puțin timp a mai rămas până când invitații își vor face apariția la conacul familiei Aksoy. Yeliz este în mare vervă, mai ales că își imaginează că va fi sufletul al acestei petreceri. Tânăra abia așteaptă să facă un anunț important, care va surprinde pe toată lumea.

Astăzi, la Kanal D2, în serialul “Instinct de mama”, Melek și Hicran, o echipa imbatabilă

Melek și Hicran sunt foarte fericite petrecând tot timpul împreună, iar Emre nu face decât să aprecieze tot ceea ce face tânăra bonă pentru fiica lui. Mai mult, Hicran este invitată să ia parte la petrecerea micuței Melek, lucru care o scoate din minți pe Yeliz.

Citește și: “Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În mod surprinzător pentru Hicran, atunci când se confruntă cu <toanele> logodnicei lui Emre, cea care o susține și îi ridică moralul este nimeni altă decât Melek.

O întâmplare inedită îi va da planurile peste cap înverșunatei Yeliz, chiar în timpul fastuoasei petreceri.

Nu ratați, astăzi, de la ora 18:00, un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Citește și: Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, Sentimente puternice, lacrimi de fericire si iubire fara margini

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.