Astazi, la „Teo Show”, medici de renume vorbesc despre cum poti sa ai acces la expertiza medicala in strainatate

Autor: Bogdan Mihai
de la stanga la dreapta, Doctor Specialist Cengiz Sen, Profesor Doctor Sedat Turkan, Profesor Doctor Nuri Tasali

Sanatatea este un domeniu care suscita in permanenta interesul unui public extrem de larg.

Oamenii au nevoie sa previna, sa trateze si vindece diverse afectiuni, si, de multe ori, isi doresc opinia mai multor medici si interventii chirurgicale sau tratamente in strainatate.

Vestea buna pentru pacientii din Romania, care isi doresc sa apeleze la serviciile medicale oferite de medici specialisti din alte tari si se se trateze in clinici din strainatate, este ca exista echipa IHMS (International Health Medical Services), institutie ce faciliteaza accesul la expertiza medicala, informatii, dar si tratament avansat, prin intermediul celor mai buni medici, din importante spitale din Turcia, Italia, Austria si Germania.

Prin intermediul IHMS, pacientii romani pot beneficia de cele mai avansate metode de tratare si diagnosticare si de cele mai recente inovatii in domeniul medical.

Echipa IHMS sta la dispozitia celor interesati si faciliteaza alegerea unui spital in strainatate, fiind alaturi de pacient din momentul diagnosticarii si tratarii acestuia de catre specialistii din strainatate si pana la momentul recuperarii, convalescentei si intoarcerii in Romania, dupa recuperare.

Astazi, la „Teo Show”, vor fi prezenti trei dintre medicii de renume care colaboreaza cu IHMS: Profesor Doctor Nuri Tasali, Radiolog si Director General al Istanbul Onkoloji Hospital, Profesor Doctor Sedat Turkan, Radiolog Oncologie, si Doctor Specialist Cengiz Sen, specialist in boli toracice.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Telespectatorii vor avea ocazia sa afle chiar de la acestia o serie de informatii despre activitatea lor si beneficiile pe care le pot avea pacientii care apeleaza la IHMS.

Mai multe informatii despre activitatea IHMS puteti gasi pe site-ul institutiei www.ihms.ro

Numarul la care pot apela toti cei interesati de serviciile International Health Medical Services: 0755366779

Explicatie foto: de la stanga la dreapta, Doctor Specialist Cengiz Sen, Profesor Doctor Sedat Turkan, Profesor Doctor Nuri Tasali.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.