ASTAZI, Marea Finală Survivor România 2021. Emoți, dorință și ambiție. Cine va câștiga titlul de SUPRAVIETUITOR, afla astazi de la 20:00, pe Kanal D

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 10 iul 2021, 08:19
Cine va castiga marele premiu?

Momente unice vor avea loc în Marea Finală Survivor România 2021. Urmăriți Marea Finală, mâine, 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D

Emoție, dorință, ambiție, toate însumate vor crea un moment de excepție în Marea Finală Survivor România. Ultimul duel! Cine îl va câștiga?

Marea Finală Survivor România 2021

Emoții mari în Marea Finală Survivor România, concurenții se vor duela pe ultimul traseu din Dominicană, înainte de a fi anunțat Marele Câștigător. Lupta se va da între Zanni, Marius și Andrei. Ei sunt ultimii concurenți rămași în competiție, iar unul dintre ei va intra în posesia trofeului.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, i-a anunțat pe concurenți că are o mare surpriză pentru ei. În Marea Finală o parte dintre foșii concurenți se vor întoarce în Republica Dominicană pentru a fi alături de finalistul Survivor.

”Am să vă dau o veste, la Marea Finală se întorc foști concurenți Survivor România 2021”, a spus Daniel Pavel.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zanni, Marius și Andrei se vor duela pe ultimul traseu de la Survivor, înainte de deznodământul final.

Foști Faimoși și Războinici se vor reuni pentru ai susține pe băieți în cursa către premiul cel mare. Unul dintre ei va intra în posesia Marelui Premiu. Adrenalina, emoția și dorința, ating cote maxime. Un singur pas a mai rămas până la finalul competiția fenomen Survivor România 2021.

Citeste si: Eliminare de zile mari la Survivor România 2021. Maria Chițu părăsește competiția din Republica Dominicană