Astazi, marea premiera „Puterea Dragostei”! Ce planuri si-a facut Andreea Mantea? Vedeta filmeaza pentru „Puterea Dragostei”, in fabulosul oras Istanbul!

Autor: Bogdan Mihai Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 dec 2018, 13:54

Astazi, la ora 10:00, la Kanal D debuteaza „Puterea Dragostei”, show-ul matrimonial in care sase fete si sase baieti sunt in cautarea iubirii.

Filmarile sunt in toi pentru emisiune, ore intregi se filmeaza in fiecare zi. Incet, incet se leaga prietenii pe parcursul filmarilor, iar Andreea Mantea deja se simte ca pestele in apa in mijlocul echipei sale. Si-a facut deja si planuri pentru a explora minunatul oras in care au loc filmarile, Istanbul. Vedeta este nerabdatoare sa strabata strazile orasului, alaturi de fiul ei, David, si sa se bucure de peisajele fabuloase pe care le ofera Istanbulul. 

“Avand in vedere ca cea mai mare parte din zi o petrec pe platourile de filmare de la <Puterea Dragostei>, nu prea am avut timp sa descopar mai bine Istanbulul, dar vor veni si acele zile libere. De abia astept sa am putin timp pentru a explora la pas orasul impreuna. Dar deocamdata focusul meu este pe emisiune, ma bucur foarte mult ca fac parte din acest proiect”, a spus Andreea Mantea. 

Nu ratati „Puterea dragostei”, din 19 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 10:00 si de la ora 13:00, si sambata, 24 noiembrie, prima Gala a acestei emisiuni, incepand cu 15:00, numai la Kanal  D!