Astazi sunt sexy si faimoase, ieri erau doar niste copii frumosi si inocenti! Iata cum aratau in copilarie, cele mai celebre actrite din Turcia! Imagini inedite cu Beren Saat (Sultana Kosem) si alte vedete care au cucerit publicul

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 23:03

Unele dintre ele s-au schimbat foarte mult, altele si-au pastrat trasaturi din copilarie.

Frumoasele actrite din Turcia au cucerit publicul din Turcia si din lumea intreaga prin talentul si trasaturile lor. O publicatie turca a gasit imagini inedite cu celebrelele actrite de pe vremea copilariei lor. Desi timpul si-a pus amprenta pe multe dintre ele, acestea si-au pastrat trasaturi ale fetei sau zambetul inocent si nu este deloc dificil sa realizezi identitatea acestora.


Berguzar Korel, una dintre cele mai cunoscute actrite din Turcia, devenita celebra dupa interpretarea rolului de exceptie din serialul "1001 de nopti" are acelasi zambet frumos si suav care a consacrat-o.


Pelin Karahan, actrita devenita celebra dupa interpretarea rolului sultanei Mihrimah, din serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii" este la fel de frumoasa ca in copilarie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii