Astazi, ultimul episod al primului sezon “KOSEM”, dusmanii Dinastiei sunt executati, iar Sultana Kosem castiga lupta pentru suprematie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2017, 17:08

Revolta continua in oras, iar ienicerii cer cu indarjire Sultanului Osman sa li se solutioneze problemele. Kosem realizeaza cat de grava este situatia in care se afla Osman, dar si Dinastia.

Sultana Halime, impreuna cu fiica ei, Dilruba, manate de dorinta de a-l incorona pe Mustafa, nu iarta nimic cand vine vorba de putere. Dilruba da ordin ca fiii lui Kosem sa fie ucisi, desi Halime, mama ei, ii spune ca savarseste o mare greseala. Kosem o avertizeaza pe Halime ca ii va lua viata daca se mai amesteca in treburile Imperiului si, mai ales, daca le face vreun rau fiilor ei.


Sultanul Osman se ascunde de furia ienicerilor si cauta sa ajunga la o intelegere cu acestia.

İn vreme ce Zulfikar si seful Ienicerilor Ali sunt pe cale sa opreasca revolta, ienicerul Mansut, omul Pasei Davut, distruge totul.


Zulfikar si capetenia Ali ii raman devotati pana la moarte Sultanei Kosem si devin victimele complotului Sultanelor Halime si Dilruba.
Sultanul Osman este capturat de ienicerii Regimentului 65, din ordinul Pasei Davut, si ucis miseleste de acesta.


Sultanele Halime si Dilruba, Pasa Davut, indrumatorul Omer, capetenia Mansur si toti cei care au condus Sultanatul lui Osman catre dezastru, si au dus la pierderea unor oameni importanti ai Imperiului, nu apuca sa se bucure prea mult de puterea dobandita odata cu incoronarea Printului Mustafa.


Nu ratati ultimul episod din “Kosem”, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D. Din 20 martie, Kanal D va invita sa urmariti serialul “Dragoste infinita”, de luni pana joi, de la ora 20:00.












 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.