"Astazi vi se va implini una dintre cele mai mari dorinte de pana acum!" Dan Cruceru a facut anuntul! Iata care este miza jocului de comunicare!

Autor: D.I.
Actualizat: 25 ian 2021, 13:15
video Foto(5)

Faimosi si Razboinici vor lupta mai indarjiti ca oricand pentru premiul de azi!

Inainte de a da startul jocului pentru comunicare de astazi, Dan Cruceru i-a anuntat pe Faimosi si Razboinici ca vor lupta pentru o miza mult ravnita de toti.


Concurentii au primit minunata veste ca cei care vor castiga jocul vor avea dreptul fiecare la trei minute convorbiri telefonice cu prietenii.

Atat Razbonicii cat si Faimosii au primit cu mare bucurie vestea prezentatorului si au ascultat cu atentie explicatiile oferite in legatura cu traseul de azi al jocului pentru comunicare.

Citeste si: Andi, fostul concurent de la "Survivor Romania", comentarii surprinzatoare despre haosul instaurat in fosta sa echipa a Razboinicilor! "Strategiile nu au inceput cu mine, ci odata cu..."

Citeste si: Gratiela Duban: „Simt nevoia sa mananc in continuare orez...”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.