Astea sunt alimentele care devin toxice daca sunt reincalzite!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 20:25

Multi dintre noi preparam mancare pentru cateva zile. Dar cateva alimente isi schimba compozitia si isi pierd proprietatile nutritive, chiar devin otravitoare.

Carnea de pui care isi schimba compozitia si nu e indicat sa o incalzim la temperaturi mari, mai bine la temperatura scazuta pentru o perioada mai lunga de timp.

Cartofii sunt foarte nutritivi, dar devin toxici daca sunt reincalziti. Incearca sa ii mananci pe loc sau sa nu ii mai incalzesti deloc a doua zi.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: