Astea sunt cele 5 legume pe care TREBUIE sa le consumi in aprilie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:56

A venit primavara si tarabele pietelor incep sa se umple cu verdeturi pline de vitamine de care e bine sa profiti dupa ce ai mancat carne iarna asta.

1. Rubarba

Contine catehina, un antioxidant important ce se gaseste si in ceaiul verde, ciocolata si vinul rosu. Este o sursa foarte buna de vitamina C si C, potasiu si calciu.

2. Rucola

Excelenta pentru continutul de vitamina A si C si contine 16% din doza zilnica recomandata de calciu.

3. Sparanghel

Este slab in calorii si plin de nutrienti: vitamina A, C, fier, potasiu si proteine. Lupta impotriva mai multor forme de cancer.

4. Ceapa verde

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”