Astea sunt cele 6 zodii care te mint in fata, fara remuscari! Le stiai?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:51

Fii foarte atenta cand stai de vorba cu aceste zodii. Nu iti vei da seama cand te mint.

1. Gemeni

Se pare ca nici un semn zodiacal nu este mai bine “echipat” când vine vorba de minciuni. Gemenii sunt, în general, extrem de isteti si foarte “adaptabili”, deci minciunile pot sa apara în mod natural, fara sa “se chinuie” prea mult.
Si chiar daca par mincinosii perfecti, deseori sunt prinsi, din cauza faptului ca înfrumuseteaza mult prea mult adevarul.

2.

Rac

Racii îsi spun lor, cele mai bune minciuni. Si au un motiv pentru asta. Faptul ca sunt niste persoane extrem de sensibile, îi face sa îsi construiasca un adevarat “zid” în jur, sa se ascunda în spatele aparentelor si sa fie destul de introvertiti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

3.

Fecioara

Avem un câstigator! Probabil, nici o zodie nu poate sa minta mai bine decât o fac nativii din semnul Fecioarei. Acestia sunt isteti si extrem de “agili” când vine vorba de a spune lucrurile în detaliu, iar minciunile lor sunt atât bine spuse, încât pâna si ei le cred.
Nici o zodie nu este mai confortabila cu... afla mai multe pe kfetele.ro!