Astea sunt cele mai puternice zodii de femei! Cu cine sa nu te pui niciodata!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:45

Femeile nascute in anumite zodii dau dovada de multa ambitie, perseverenta si curaj in a obtine ce-si doresc de la viata.

Berbec 

Berbecul este o zodie masculina prin excelenta. De aceea, inclusiv femeile nascute sub acest semn vor fi independente, curajoase si cu o tarie psihica deosebita. Au mare incredere in instinctele lor si au o personalitate puternica, plina de entuziasm.

Leu

Femeile Leu adora sa-si rasfete partenerul. Sunt persoane puternice, independente si foarte decise. Sunt lideri innascuti si adora sa fie in centrul atentiei.

Femeile din aceasta zodie iubesc viata, sunt curajoase si iarta foarte usor.

Scorpion

Cele nascute in aceasta zodie au sentimente foarte profunde, sunt pasionale si dominatoare. Au un sex appeal deosebit, care poate atrage pe oricine, având o personalitate magnetica si sexuala prin excelenta. De cele mai multe ori nu vorbesc despre... afla mai multe pe kfetele.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.