„Aștept să moară de patru ore, dar nu se mai stinge. Ce să fac?”. Ultimele cuvinte ale lui Daniel Balaciu, înainte de a suna la 112, după ce a lovit-o cu un ciocan în cap pe Dana Roba

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 iul 2023, 13:55

Nici medicii nu își pot explica modul în care Dana Roba a rămas în viață

Sursa: Instagram

Dana Roba a scăpat cu viață ca prin minune, după ce fostul ei soț, Daniel Balaciu, a lovit-o în cap cu un ciocan, de nouă ori. Aproximativ nouă ore a stat aceasta în operație, pentru a fi salvată și, în urmă cu ceva timp, a fost externată.

Daniel Balaciu și-a vărsat toți nervii pe Dana Roba, lovind-o cu un ciocan, de mai multe ori. Înainte de a suna la salvare, în timp ce aceasta zăcea într-o baltă de sânge, ar fi avut o conversație telefonică și ar fi cerut un sfat.

Ce a spus Daniel Balaciu la telefon, după ce a lovit-o pe Dana Roba

Nici medicii nu își pot explica modul în care Dana Roba a rămas în viață în urma celor întâmplate, iar aceasta îi mulțumește lui Dumnezeu, pentru că a salvat-o.

Recent, Dana Roba a făcut noi declarații despre cea mai neagră perioadă din viața sa. Dana Roba susține că, înainte de a suna la 112, fostul ei soț a avut o convorbire telefonică și ar fi spus că au trecut patru ore de când a lovit-o, dar încă nu a murit. Atunci, la îndemnul cuiva, a cerut ajutorul, având un moment de slăbiciune.

„La expertiza telefonică, s-a auzit că el a vorbit cu cineva la telefon și i-a spus că: «Aștept să moară de patru ore, dar nu se mai stinge.

Ce să fac?»”
, ar fi spus Daniel Balaciu, conform wowbiz.ro.

Citește și: „Tu crezi că îmi este ușor să mă viziteze Diavolul în somn și să vină la patul meu?”. Dana Roba, mărturisiri halucinante despre ultimele discuții avute cu Daniel Balaciu, înainte de tragedie

Persoana cu care Daniel Balaciu a vorbit i-a spus să sune imediat la 112, fiind convins abia după ce i s-a garantat că nu va sta nici măcar o zi în spatele gratiilor: „ Persoana respectivă i-a spus să sune la

poliție că e mai bine că n-a murit și dacă n-a murit nu o să faci pușcărie nici măcar o zi. El dacă știa că face pușcărie nu suna la poliție”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dana Roba i-a cerut să cheme ambulanța

Cu ultimele puteri, Dana Roba i-a cerut acestuia să sune la 112, în timp ce el aștepta să își dea ultima suflare.

În prezent, Daniel Balaciu se află în arest preventiv, după ce autoritățile au admis prelungirea perioadei.

Mă întreba încontinuu: «N-ai murit?!». I-am spus că îmi este rău, și nu mai pot, și îl imploram să sune. El a sunat la ambulanță, după ce m-am rugat de el. În ultimă fază, i-am spus: «Sună la ambulanță! Este mai ușor să faci 15 ani de închisoare decât 25!».

 

Citește și: Problemele nu se mai termină pentru Dana Roba! Vedeta a cerut din nou ajutorul fanilor ei: „Tratamentul meu”

A ieșit, a vorbit la telefon cu cineva care i-a spus să cheme ambulanța, ca să scape mai ușor. Un minut de cădere a avut și a chemat ambulanță. Minutul acela m-a făcut să fiu astăzi în viață”, a mai declarat aceasta, conform sursei menționate anterior.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.