„Așteptăm oricând să vină acasă”. Anamaria Prodan, pregătită să îngroape securea războiului cu Laurențiu Reghecampf: „Noi am făcut istorie în țara asta”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 mar 2023, 10:30

Femeia de afaceri a menționat că atât ea, cât și copiii ei nu mai vor să fie asociați cu „această promovare” care le-a creat „foarte mult rău”

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan își dorește ca toate problemele dintre ea și Laurențiu Reghecampf să ajungă la final, motiv pentru care a declarat public ce pași este dispusă să facă în acest sens.

Anamaria Prodn și Laurențiu Reghecamp și-au adus mai multe acuzații în ultimul an și jumătate, dar impresara a spus clar și răspicat că nu mai vrea să fie implicată în astfel de situații. Aceasta vrea ca ea și copiii ei să aibă parte de liniște.

Anamaria Prodan vrea ca certurile cu Laurențiu Reghecampf să se încheie odată pentru totdeauna

După ce fiecare dintre ei a spus public ceea ce avea pe suflet în legătură cu celălalt și după ce au fost scoase la iveală detalii mai puțin știute din trecutul

amândurora, Anamaria Prodan a declarat că își dorește ca tot ceea ce se întâmplă între ea și fostul partener acum să se încheie.

În cadrul unei emisiuni televizate, femeia de afaceri a menționat că atât ea, cât și copiii ei nu mai vor să fie asociați cu „această promovare” care le-a creat „foarte mult rău”, dar și că vor ca întreaga lor căsnicie să se încheie „într-un mod măreț”, așa cum a fost începută.

Copiii impresarei sunt foarte importanți pentru ea, motiv pentru care, „din respect” pentru ei, toată această poveste trebuie să ajungă la final.

Citește și: Anamaria Prodan este tratată ca o regină de noul iubit. Ce surpriză i-a pregătit de Ziua Îndrăgostiților: „Te iubesc”

„Ceea ce am construit eu și Laurențiu Reghecampf, cu siguranță, și spun în cunoștință de cauză, nimeni nu o să mai facă în zeci de ani de acum înainte.

De ce? Pentru că noi am făcut istorie fără ajutorul nimănui în țara aceasta.(...)”, a precizat impresara, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anamaria Prodan speră ca Laurențiu Reghecampf să se întoarcă la copiii săi

După ce Laurențiu Reghcampf a anunțat că pleacă de acasă, aceasta l-a acuzat că nu se mai interesează de ei, în special de fiul pe care îl au împreună.

Impresara i-a adus mai multe acuzații în acest sens, de mai multe ori.

Acum, însă, femeia de afaceri a precizat că își dorește foarte mult ca Laurențiu Reghecampf să petreacă mai mult timp împreună cu ei, ba chiar să vină și acasă, deoarece legăturile dintre un tată și copiii lui nu au de ce să dispară din cauza problemelor dintre părinți.

„Așteptăm oricând să vină acasă să-și vadă copiii, să îi scoată la masă, să petreacă timp cu ei.

Cred că problemele pe care le avem, mari sau mici, trebuie să le rezolvăm doar noi doi, fără declarații, fără războaie. Da?

Citește și: Anamaria Prodan a făcut publică prima fotografie cu noul iubit. Impresara este în culmea fericirii

Toate procesele pe care Laurențiu le-a deschis față de familia noastră, noi sperăm să le închidă cât mai repede”, a mai spus Anamaria Prodan, în cadrul aceleiași emisiuni.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?