Așteptarea a luat sfârșit, George a cunoscut fetele din Casa Iubirii. Cum arată femeia ideală pentru noul concurent

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:40

Așteptarea a luat sfârșit, George a cunoscut în sfârșit fetele. Cum trebuie să fie femeia potrivită pentru el?

Noul concurent a intrat în casa fetelor, așa cum era de așteptat fetele l-au supus la un interogatoriu riguros. Tânărul a mărturisit că își dorește să o cunoască mai multe Alexandra, căci este atras de ea.

Cum ar trebui să arate femeia perfectă pentru George

Deși au avut de așteptat, fetele l-au cunoscut pe George. Noul concurent nu s-a prezentat oricum în casa fetelor, ci le-a adus prăjituri și flori, pentru a le îndulci încă de dimineață.

Mariei i-au sclipit ochii după noul băiat, însă surâsul i-a dispărut imediat când au auzit că acesta vrea să o cunoască pe Alexandra.

Larisa l-a întrebat ce îi place să facă în timpul liber, acesta a mărturisit că nu are pasiuni ascunse, joacă fotbal de plăcere și îi place să viziteze cât mai multe orașe. De asemenea, George nu a vrut să facă un top al fetelor, atenția lui este îndreptată clar către Alexandra.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”O să fac în altă zi...de Alexandra, atât deocamdată”, a

spus George.

Citeste si: Andreea Mantea îi provoacă pe concurenții din Casa iubirii la un moment de sinceritate! „Am poze! Am chestii! Am poze cu fete!” Cum va reacționa Odeh și ce detalii uluitoare vor ieși la iveală despre el, aflați marți, 28 iunie, de la 10:00 și 16:30

Bianca nu a putut sări peste întrebarea ”Cum arată femeia ta ideală”, constrâns de situație, George a dezvăluit cu ar trebui să fie femeia potrivita pentru el.

”În primul rând, să fie puternică, ca și caracter, mai puternică decât mine. Să fie afectuoasă, și eu sunt destul de afectuos”, a spus George despre viitoarea femeie din viața lui.

Se pare că noul concurent nu visează la ceva imposibil, ci își dorește să aibă alături o femeie înțelegătoare și iubitoare, așa cum este și el, la rândul lui.

Citeste si: Bombă în cazul Stefaniei și al lui Cristian! Fostul concurent a mințit-o grav: "Era și cu mine și cu ea!" Detalii incendiare despre noua lui iubită

 

Taguri: