Asteptarea a luat sfarsit! “Mireasa din Istanbul” debuteaza cu un nou sezon, maine seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 aug 2018, 14:46

“Mireasa din Istanbul”, una dintre cele mai indragite productii turcesti, debuteaza maine, de la ora 20:00, cu noul sezon, la Kanal D.

Protagonistii serialului, fermecatoarea Asli Enver, in rolul Sureyya, si carismaticul Ozcan Deniz, personajul Faruk, sunt gata sa ne dezvaluie continuarea povestii lor de dragoste, sa ne faca partasii bucuriilor si incercarilor destinului. 

Daca in primul sezon, cuplul Sureyya si Faruk parea indestructibil, iata ca situatia s-a schimbat putin, in ceea ce-i priveste pe cei doi. Sureyya, care s-a simtit tradata de barbatul iubit, atunci cand acesta i-a ascuns faptul ca are un fiu, pleaca la Praga, intr-un loc de nimeni stiut, unde  vrea sa ia totul de la capat.

Faruk este devastat de plecarea sotiei si nu se lasa pana nu afla ce s-a intamplat cu aceasta. 

Aventura povestii de dragoste dintre cei doi soti capata dimensiuni neobisnuite, cu rasturnari de situatie, cu drame de o parte si de alta, atat in familia barbatului, cat in viata frumoasei Sureyya. 

Nu ratati premiera noului sezon “Mireasa din Istanbul”, miercuri, 22 august, de la ora 20:00, la Kanal D.  

In aceasta seara, telespectatorii vor putea urmari ultimul episod din serialul “Meryem”. Dupa o lupta continua cu destinul, iubirea dintre Savas si Meryem capata noi sensuri. Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D. 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.